En mulig bestselger!

Mazda CX-3 er nettopp vist på bilutstillingen i Los Angeles.

KOMMER I 2015: Inspirert av storebror, ser CX-3 ut til å bli en tøffing. Vi må vente til neste sommer eller høst før bilen kommer på markedet. Foto: MAZDA
KOMMER I 2015: Inspirert av storebror, ser CX-3 ut til å bli en tøffing. Vi må vente til neste sommer eller høst før bilen kommer på markedet. Foto: MAZDA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Mazda har den senere tid utmerket seg som den japanske produsenten som utvikler seg mest dynamisk med gjennomtenkt kontinuerlig forbedring. Og det har betalt seg:

Storebror Mazda CX-5 har solgt eventyrlig bra i Norge, nye Mazda 3 har tatt av i kompaktklassen, Mazda 2 fikk nylig våre lovord i test og snart kommer endelig lillebroren til den nevnte favoritt-SUV-en CX-5, slik Dinside kunne fortelle tidligere.

Nyeste teknologi CX-3 blir den femte modellen i rekken som lanseres med Mazdas effektivitetsteknologi, som de kaller SKYACTIV. Det betyr at hver detalj av bilen er konstruert med tanke på høyest mulig effektivitet for blant annet å spare forbruk og utslipp.

Nykommeren er vente til Norge neste sommer/høst. Forventningsfulle - Dette er en bil vi har stor tro på, sier Karianne Westby administrerende direktør i Mazda Norge til Dinside. Alle segmenter går i retning av SUV, og slik denne bilen ser ut og er bygget, tror vi det blir en veldig bra bil. Forhandlerne har allerede sett skallet av bilen, og deres tilbakemeldinger gjør at vi er veldig positive og spente, sier Westby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer