En ordentlig M-killer!

Men kan den forsvare en pris på 1,5 millioner kroner?

VARMT I SOLEN: Under den spanske solen, fikk Lexus RC F en sjanse til å vise hva den kan. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO
VARMT I SOLEN: Under den spanske solen, fikk Lexus RC F en sjanse til å vise hva den kan. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Sist Lexus slo på stortromma forbløffet de en hel verden med den ekstreme superbilen LFA. Den var imidlertid bare ment som en begrenset serie for å vise hva selskapet var istand til.

Nå kommer imidlertid RC F, en heftig muskuløs sportslig coupe som går rett i strupen på BMW M4. Har den det som trengs for å gå opp mot Bayerns M-divisjon?

Her kan du lese vår test av BMW M4.

På papiret ser i hvert fall det meste lovende ut for den japanske nykommeren sin del. Agressiv styling, raceaktig aerodynamikk, 19-toms hjul, LFA-aktig instrumentpanel, den kraftigste V8 selskapet noensinne har laget, 8-trinns automat og bakhjulstrekk. Her ligger det meste til rette for å gi M4 en seriøs kamp, og til og med litt juling.

Her kan du lese Dinsides test av Lexus LFA.

Illsint design Det første man legger merke til er selvsagt det dramatiske designet. Bilen ser rett og slett ordentlig sint ut, med den gigantiske Lexus-grillen, aggressive LED-lys, og massevis av interessante skarpe kanter og teksturer. Parkerer du denne på siden av en M4, vil ingen se på den tyske bilen, såpass er sikkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer