OPPSKRIFT PÅ KYLLING: Slik blir kyllingen morsom. Foto: Erik Hannemann
OPPSKRIFT PÅ KYLLING: Slik blir kyllingen morsom. Foto: Erik HannemannVis mer

En rask ukemeny!

Denne ukemenyen gjør innspurten enkel.

Siden de aller fleste har en god idé om hva de skal spise denne helgen (Ribbe? Pinnekjøtt?), så nøyer vi oss med oppskrifter fram til fredag.

Dette blir en uke det smaker godt av! Vi har laget en rykende fersk ukemeny som består av oppskrifter med ingredienser du finner i de fleste butikker.

Mandag Vi gjør det såre enkelt i dag. Kylling og potetmos!

Du kan velge om du presenterer den slik som på bildet eller på en mindre fiks måte.

Tirsdag Spagetti carbonara er hverdagshelten. Denne oppskriften er den enkleste varianten jeg vet om. Og så er den kjempegod!

Les også: Slik lager du perfekt spagetti carbonara

Onsdag Kjøp med noen ferske torskefileter (eller tin noen frosne i kjøleskapet på morgenen). Husk at fisk går mye raskere å lage enn kjøtt.

Se video: Slik lager du torsken!

Torsdag Tomatsuppe er nydelig og jeg vet ikke om noen kjappere og bedre variant enn denne her. Ha i litt kjøttdeig, så blir den litt mer fyldig!

Se video: Slik lager du tomatsuppe

Lille julaften De mest juleambisiøse av oss lager kanskje menyen til «Grevinnen og hovmesteren». Den er fin og god.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men ellers tror jeg denne dagen er best med svært enkel julemat (som ikke er den julematen du spiser på selve dagen). Jeg tror jeg vil nøye meg med litt rakfisk med flatbrød og rømme. Og kanskje, bare kanskje, den akevitten som vant testen (eller den kjempegode "Rakefiskakevitten".

Det er jo jul! Vi spanderer på oss en dessert også. Disse nøttepinnene er nydelige. Lag dem først og sett dem i kjøleskapet.

Ha en fin førjulsuke - uten matstress!

Les også:

Slik blir ribbe perfekt

Her er oppskriftene på alle julekakene

Pannekaker med ny topp

Slik lager du perfekte muffins

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.