En skikkelig vin til biffen

Oksekjøtt er nordmenns klare favoritt når det skal diskes opp en real middag. Og til det passer mange gode røde viner. Vi har testet seks, og to får toppscore.

OKSEKJØTT OG VIN: Om det så er indrefilet, ytrefilet, entrecôte eller en annen stykningsdel er det en perfekt råvare å kombinere med vin, mener vår vinekspert Robert Lie. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
OKSEKJØTT OG VIN: Om det så er indrefilet, ytrefilet, entrecôte eller en annen stykningsdel er det en perfekt råvare å kombinere med vin, mener vår vinekspert Robert Lie. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Om det så er indrefilet, ytrefilet, entrecôte eller en annen stykningsdel er det en perfekt råvare å kombinere med vin.

Den klassiske biffen serveres ofte med like klassisk bearnaise eller rødvinssaus, en grønnsak eller to og en variant av potet. Dette er ypperlig akkompagnement til en rekke typer rødvin.

Kjøttet kan være alt fra relativt magert (indrefilet) til meget fett (entrecôte).

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer