Vintest

En syrah-/grenache-blanding får terningkast seks og går godt til grillmat

Grilling bidrar hovedsakelig med to elementer smaksmessig. En karamellisert sprø overflate og røykpreg.

GRILLET SJARM: Det er en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen. Sørfranske viner besert på grenache eller syrah skiller seg ut som gode allroundere til grillmat. Foto: NTB Scanpix
GRILLET SJARM: Det er en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen. Sørfranske viner besert på grenache eller syrah skiller seg ut som gode allroundere til grillmat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grilling på terrassen eller i parken hører sommeren til og er en fast ingrediens om været tillater det. Fra pølser på engangsgrillen til en saftig entrecote på en ordentlig kullgrill er det uansett en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen.

Grilling bidrar hovedsakelig med to elementer smaksmessig. En karamellisert sprø overflate og røykpreg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer