Vintest

En syrah-/grenache-blanding får terningkast seks og går godt til grillmat

Grilling bidrar hovedsakelig med to elementer smaksmessig. En karamellisert sprø overflate og røykpreg.

GRILLET SJARM: Det er en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen. Sørfranske viner besert på grenache eller syrah skiller seg ut som gode allroundere til grillmat. Foto: NTB Scanpix
GRILLET SJARM: Det er en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen. Sørfranske viner besert på grenache eller syrah skiller seg ut som gode allroundere til grillmat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grilling på terrassen eller i parken hører sommeren til og er en fast ingrediens om været tillater det. Fra pølser på engangsgrillen til en saftig entrecote på en ordentlig kullgrill er det uansett en egen sjarm og smak med mat som har vært innom grillen.

Grilling bidrar hovedsakelig med to elementer smaksmessig. En karamellisert sprø overflate og røykpreg.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer