En virkelig Porsche-konkurrent

Jaguar går i strupen på 911 når de nå tilbyr F-Type med firehjulsdrift.

DRAR PÅ FIRE: Firehjulsdrift blir tilgjengelig på Alle F-Type. På toppmodellen R, er den standard. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK / DINSIDE.NO
DRAR PÅ FIRE: Firehjulsdrift blir tilgjengelig på Alle F-Type. På toppmodellen R, er den standard. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Nå blir også den tøffe sportsbilen F-Type en fullgod helårsbil. Til nå har stort sett Porsche 911 vært den eneste i divisjonen du kan risikere å møte vinterstid.

Jaguar spiser konkurrentene til frokost.

Jaguar F-type har vært i markedet en stund. I fjor lanserte de Coupé på LA Motorshow. Standen i år er kjedeligere. Nyheten finnes nemlig under skallet.

Den beste vintersportsbilen.

Nå får du F-Type med drift på fire på alle modeller. På F-Type R blir den standard.

En annen nyhet er 6-trinns manuell kasse. Mens vi Europeere er blitt ekstremt glade i de effektive 8-trinns dobbeltkløtsj-girkassene, sverger det store USA-markedet til manuell stikke i sportsbilene. Nå får de muligheten, i de to sekssylindrede versjonene. Det er selvsagt snakk om en 6-trinns girkasse.

Full firehjulssladd i engelsk pub.

Jaguar XKR-S GT: Jaguar lagde bare 50 av denne.

Slik funker det Jaguar kaller AWD-systemet Instinctive All Wheel Drive. Det jobber sammen med en styringsenhet de har valgt å kalle Intelligent Driveline Dynamics (IDD) . Denne skal fordele kreftene best mulig mellom hjulene. Du finner samme system i Jaguar XJ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer