Endelig plass til klærne på soverommet

Garderoben fikk hovedrollen i det nye soverommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rommet var smalt og garderobeskapene tok for stor plass. Dessuten var beboerne lei strietapet og gulnede furuskap. De fikk hjelp av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersen til å pusse opp soverommet.

Først og fremst skulle strietapetet bort, de plassbygde garderobeskapene skulle ut og klærne skulle få spille hovedrollen i rommet. Møbelsnekker Jana Toneff, Jana Snekkerverksted fikk i oppdrag å bygge ny garderobeløsning.

Garderoben er bygget av hvite MDF-plater og heltre valnøtt. På sveisede stålstenger kan klærne henge fremme, mens skuffer og skap gir rom for det øvrige.

På veggene var det strietapet som ble erstattet av en raffinert tapet. Et innebygget garderobeskap fikk dør med hel speilflate, noe som ga det avlange, smale rommet mer dybde.

Interiørarkitektens tips

- Hvordan løste du garderobeproblemet i et langt, smalt soverom?

- Hovedideen var å lage tre frittstående moduler. Soverommet var for smalt til et standard garderobeskap eller en skyvedørsgarderobe. Løsningen med spesiallaget og åpen garderobe bygger mindre ut i rommet og tar dermed mindre plass. Rommet virker også luftigere, og der klærne henger fritt under veggskapene, er det lett å gjøre rent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer