Er BMW i8 en supersportsbil?

Selv en bitter, gammel mann lar seg lokke.

SPEKTAKULÆR DESIGN: Det er få biler fra volumprodusenter som ser så dramatisk ut som i8.  Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO
SPEKTAKULÆR DESIGN: Det er få biler fra volumprodusenter som ser så dramatisk ut som i8. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM / AUTOFIL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Folket stemte frem BMW i8 som Årets Bil 2015 i Dagbladet og Dinside. Ikke så rart egentlig. Ikke bare ser bilen fantastisk ut, den er stappfull av banebrytende teknologi.

BMW i8 imponerte i München og Italia tidligere i år, men hvordan er den på vanlige veier i triste mørke Norge om høsten?

Slik gikk det da vi fikk sitte på med BMWs testfører i München i april. Her kan du lese Dinsides prøvekjøring av bilen i Italia i sommer. All PR er god PR BMWs superhybrid ble først vist som et konsept under Frankfurt-utstillingen i 2009, og fire år senere sto produksjonsmodellen klar på samme sted. I sommer gikk den i salg i Tyskland, og den kom til Norge på sensommeren. Dette resulterte i ekstra mye presseomtale siden en av de potensielle kundene ble tatt i fartskontroll av politiet i 240 km/t på E18. All PR er god PR, er det ikke det man sier?

Her kan du lese hva Dinside skrev da produksjonsbilen ble vist i Frankfurt i fjor.

Jeg tar det som et godt tegn at jeg blir opprømt og kjenner kriblinger i kroppen idet jeg kommer ned til parkeringshuset hos BMW på Fornebu hvor i8 venter meg. Et godt tegn fordi det viser at selv om man blir en bitter gammel mann, så finner man fortsatt glede i herlige sportsbiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer