Er det dette du får til jul?

Elektronikkbransjen tror det er stor sjanse for at det ligger et nettbrett eller en pizzaovn under juletreet ditt i år.

NORGESFAVORITT: Mens nettbrettsalget faller på verdensbasis, viser tallene til Elektronikkbransjen at kategorien er populær som aldri før hos oss nordmenn. Årets julegave ble da også Samsung Galaxy Tab S (bakerst). Foto: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO
NORGESFAVORITT: Mens nettbrettsalget faller på verdensbasis, viser tallene til Elektronikkbransjen at kategorien er populær som aldri før hos oss nordmenn. Årets julegave ble da også Samsung Galaxy Tab S (bakerst). Foto: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside En fersk undersøkelse utført for Stiftelsen Elektronikkbransjen viser at nettbrett er forbrukerelektronikk-produktet flest ønsker seg til jul. Og da er det kanskje ikke uten grunn at nettbrettet Samsung Galaxy Tab S også ble kåret til «årets julegave» av Elektronikkbransjen under kveldens kåring?

Juryen legger i sin vurdering vekt på at Galaxy Tab S er markedets første nettbrett med Super Amoled-skjerm, som skal gi et bedre bilde selv utendørs i sollys, samt de mange og nye brukermulighetene.

Vi lot oss imidlertid ikke imponere like mye da vi testet Samsung Galaxy Tab S, og landet på terningkast fire:

- Slankt, elegant og med en svært god skjerm, men det er det indre som teller, skrev vår journalist da han testet Android-nettbrettet i august.

LES OGSÅ: Her er det eneste nettbrettet som har fått terningkast 6 i år!

Stikk i strid med den globale trenden, der salget av nettbrett stuper, kjøper nordmenn nettbrett som aldri før. Tall fra Stiftelsen Elektronikkbransjen viser en økning av salget med 16 prosent, så langt i år. Merk deg at Apples salgstall ikke er med i statistikken, da de av prinsipp nekter å oppgi konkrete salgstall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer