«Er det en gay-greie?»

Da Kim Evensen og Martin Lilleberg «bro-datet» kjente de raskt at de hadde funnet en venn for livet.
– Mange gutter unngår nærhet i vennskapene sine, i frykt for at det må være seksuelt, eller skal oppfattes seksuelt, sier Kim.

BRO-BYGGERNE: Kim Evensen (t.h.) arbeider for å styrke gutters og menns vennskap. - Seksualisering av kjærlighet er ett av hindrene for nære relasjoner mellom menn, sier han. Både Kim og kameraten Martin innrømmer at de i perioder har kjent på ensomhet i egne liv, og gir i artikkelen, i likhet med psykolog Peder Kjøs, gode tips til hvordan man finner vennskap i voksen alder.
BRO-BYGGERNE: Kim Evensen (t.h.) arbeider for å styrke gutters og menns vennskap. - Seksualisering av kjærlighet er ett av hindrene for nære relasjoner mellom menn, sier han. Både Kim og kameraten Martin innrømmer at de i perioder har kjent på ensomhet i egne liv, og gir i artikkelen, i likhet med psykolog Peder Kjøs, gode tips til hvordan man finner vennskap i voksen alder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer