Er det hit du har tenkt deg i påsken?

Det kan du glemme, om du ikke allerede har bestilt billett.

FULLBOOKET: Har du ikke kjøpt sydenferie i påsken ennå? Da bør du belage deg på norgesferie, ifølge Hovedorganisasjonen Virke. Her fra Gran Canaria. Illustrasjonsfoto: JOHN TERJE PEDERSEN
FULLBOOKET: Har du ikke kjøpt sydenferie i påsken ennå? Da bør du belage deg på norgesferie, ifølge Hovedorganisasjonen Virke. Her fra Gran Canaria. Illustrasjonsfoto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Har du ikke kjøpt sydenferie i påsken ennå? Da bør du belage deg på norgesferie, ifølge Hovedorganisasjonen Virke.

- De fleste plassene ble solgt i god tid før påske. De siste restplassene har forsvunnet den siste uka, sier Rolf Forsdahl, Virkes direktør for reise i utlandet til Dagbladet.

Reisebyråer som Orkideekspressen, Ving, Star Tour og Apollo er alle utsolgt for ferier i påskeuka, og det er også få ledige plasser på flyselskapenes ruter til sydlige strøk, forteller han.

Det finnes riktignok strøplasser, som selges blant annet gjennom Restplass.no.

Her kan du fortsatt finne turer til for eksempel, Mallorca, Kreta, Tyrkia eller Costa del Sol. Men det begynner å bli mindre å velge mellom, bekrefter daglig leder i Restplass.no Jason Eckhoff:

- Er du fleksibel på dato hjelper det veldig. Det har vært full fart, og påskesalget har slått alle rekorder. Vi selger fortsatt ganske bra på sydenferier med kort tid til avreise, sier han.

Opp 15 prosent Det er det milde været de siste ukene med tilhørende snøsmelting i fjellet i Sør-Norge, som har ført til at de siste plassene har gått unna som varmt hvetebrød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer