Er det mulig å være gift i åtte år uten å krangle en eneste gang? - Ja, sier Paul-Ottar og Evy

Skuespillerparet bruker ferien til å jobbe sammen.

DELER SENG OG SCENE: 
Om sommeren pakker skuespillerekteparet Evy Kasseth Røsten og Paul-Ottar Haga hele familien i bilen og jobber seg gjennom ferien. I år er det Røros og spelet «Elden» som er destinasjonen. Foto: NINA HANSEN
DELER SENG OG SCENE: Om sommeren pakker skuespillerekteparet Evy Kasseth Røsten og Paul-Ottar Haga hele familien i bilen og jobber seg gjennom ferien. I år er det Røros og spelet «Elden» som er destinasjonen. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hver sommer pakker de niseteren - en Opel Vivaro - med tre-fire unger og utstyr nok til å klare seg i månedsvis borte fra hjemmet på Tåsen i Oslo - som regel i et av Norges mindre, idylliske bygdesamfunn.

Skuespillerparet Paul Ottar Haga (48) og Evy Kasseth Røsten (36) jobber seg sammen gjennom sommerferien. Tidvis har det vært en betingelse at begge får stå på scenen når sommerjobben skal sikres.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer