Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Er dette den nye iPhonen?

Lanseres trolig i kveld norsk tid.

(Dagbladet): Hver gang Apple kaller inn til en lansering av et nytt produkt, flommer nettet over av spekulasjoner flere uker i forkant.

Særlig når nettbrukerne forventer en ny versjon av iPhonen, selskapets telefonmodell som kommer en gang i året.

I kveld er etter all sannsynlighet en slik kveld. Apple har sendt ut en invitasjon til en lansering klokka 19 norsk tid, i kunstsenteret Yerba Buene i San Francisco.

Tror på femmer «Alle» forventer at det er den nye iPhonen som skal vises fram.

- I invitasjonen de har sendt ut er det en skygge av et stort femtall, så man kan anta at det er fem. Men Apple liker ikke å gjøre det folk tror de skal gjøre. Alle trodde de skulle kalle den nye iPaden for iPad 3, men de kalte den bare for iPad, sier redaktør Mats Staugaard i Mac1.no til Dagbladet.

Apple melder aldri på forhånd hva som kommer under sine lanseringer. Men lekkasjer er det nok av.

- Hva kan vi vente oss?

- Litt større, lengre skjerm. Vi vet ikke helt hva de skal bruke den til ennå. I tillegg er den en god del tynnere. Baksiden glasset er byttet ut med et aluminium eller stål sannsynligvis, sier Staugaard.

- Tynnere og høyere Sammenliknet med iPhone 4S blir nummer 5 trolig:

• 15-20 prosent tynnere
• Høyere
• Samme bredde
• Større skjerm (4" -16:9/1136 x 640)
• Docking på størrelse med mikro-USB
• Metalldeksel (bak)

I videoen øverst i denne saken kan du se noen av forslagene som finnes på nettet. Flere konseptvideoer har tatt for seg punktene i punktene over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media