Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Karibien

Er dette verdens kuleste flyplass-lounge?

Richard Bransons selskap åpner strand-lounge.

AVGANGSHALL: Slik skal den nye avgangsloungen til Virgin Holidays på Barbados bli. Litt annerledes enn en klam flyplassterminal. Foto: Virgin Holidays
AVGANGSHALL: Slik skal den nye avgangsloungen til Virgin Holidays på Barbados bli. Litt annerledes enn en klam flyplassterminal. Foto: Virgin Holidays Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Du har sikkert opplev det: Du må sjekke ut av hotellet før klokka tolv på formiddagen, du må finne et sted der du kan oppbevare bagasjen din, og ikke minst må du slå i hjel mange timer før flyet endelig letter utpå kveldingen.

Skulle du havne i denne situasjonen på Barbados, og tilfeldigvis ha booket ferien din gjennom Richard Bransons Virgin Holidays, kan problemet løses på en ganske så fiffig måte.

Selskapet arrangerer mange charterturer til Barbados fra England.

Sjekk inn på stranda

IDYLL: Brownes Beach på Barbados er neppe det verste venterommet du har sett. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
IDYLL: Brownes Beach på Barbados er neppe det verste venterommet du har sett. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Virgin Holidays åpner neste vår verdens første strand-lounge, hvor du kan slenge deg ned på ei solseng i nærheten av flyplassen og i fred og ro slappe av mens du venter på flyet ditt. Bagasjen blir tatt hånd om, og du ser den ikke igjen før flyet ditt har landet vel hjemme. Innsjekk skjer nemlig på stranda, og boardingkortet får du der. Transport til terminalen står klar i passe tid, skriver CN Traveller.

Før transporten til terminalen går, kan du ta deg en oppfriskende dusj, og du får til og med egne plastposer til det våte badetøyet ditt.

Bar og internett

Virgin har også luftkjølte innendørs fasiliteter i sin nye avgangs-lounge, og også et eget lekerom for barna. Og joda, selvsagt er det bar og wifi.

Denne «avgangs-loungen» ligger på Brownes Beach i Carlisle-bukta på Barbados, og alle Virgin-passasjene kan få adgang mot en inngangsbillett på 25 dollar.

- Meningen med dette tilbudet er at de reisende skal slippe å tilbringe mer tid enn nødvendig på flyplassen. Nå kan de i stedet få mer ut av den siste feriedagen sin ved å kunne nyte den på stranda, skriver Virgin Holidays på sine hjemmesider.

Hele Norges coronakart