Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Er dette verdens verste flypassasjerer?

Samler bilder på Facebook.

LUFTER TÆRNE: Flere av bildene på Passenger Shaming viser folk som lufter tærne sine i kabinen. I midten ei potte i midtgangen. Se flere bilder nederst i saken. Foto: Passenger Shaming
LUFTER TÆRNE: Flere av bildene på Passenger Shaming viser folk som lufter tærne sine i kabinen. I midten ei potte i midtgangen. Se flere bilder nederst i saken. Foto: Passenger Shaming Vis mer
Du er tett på folk i heisen eller i matvarekøen lørdag ettermiddag. Likevel er det lite som føles mer intimt enn å fly.

Seter tett i tett, du kan få en rumpe i fanget om noen passerer hverandre i midtgangen - ja, det er så trangt at mat- og drikkeprodusenter har laget miniatyrmodeller av produktene sine.

Slik er vi samlet, ofte i flere timer.

Derfor oppfører vi oss helst litt annerledes inne i kabinen (kanskje såfremt ikke flyet skal til Syden og det er fri bar). Folk snakker litt lavere, og går litt forsiktigere.

Folk flest, i hvert fall.

Det er nok noen flyselskap som gjerne ville reklamert med «får deg til å føle deg som hjemme», men som disse bildene viser er det åpenbart ikke nødvendig. Noen føler seg virkelig hjemme i flymaskinen, og det kan virke som de tror de er alene om bord.

Facebook-sida Passenger Shaming har fått over 250 000 følgere, og der samles bilder fra hele verden.

Det er tidligere flyvertinne Shawn Kathleen som står bak Facebook-sida.

- Opprinnelig var den for kabinansatte, slik at vi kunne dele bilder oss imellom. Men nå er det nok 75 prosent vanlige passasjerer her. Jeg får 50 bilder om dagen, sier hun til Daily Mail Australia.

God tur!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling