Er rene folkevandringen til det som må være Tromsøs hotteste spisested akkurat nå

- Den røde tråden er at vi lager alt fra bunnen.

DAGENS SUPPE: Rødbetsuppe med røykt melkeskum på toppen er en av de populære rettene på Risø mat og kaffebar i Tromsø som hver dag serverer en ny hjemmelaget suppe basert på lokale råvarer.  Foto: KIRSTEN MARGRETHE BUZZI
DAGENS SUPPE: Rødbetsuppe med røykt melkeskum på toppen er en av de populære rettene på Risø mat og kaffebar i Tromsø som hver dag serverer en ny hjemmelaget suppe basert på lokale råvarer. Foto: KIRSTEN MARGRETHE BUZZI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Tradisjonell, hjemmelaget og rimelig nordnorsk mat er suksessoppskriften i Tromsø.

- Det må gå litt kjapt, dette intervjuet, nå starter rushet.

Arne Risø Nilsen, daglig leder Risø mat og kaffebar i Tromsø har det travelt. Klokka er bare litt over 11. en lørdag formiddag.

Det er tjokka fullt her allerede.

Det går rene folkevandringer til det som må være Tromsøs hotteste spisested akkurat nå.

Rankingen veksler for tida mellom nummer én og nummer to på Tripadvisor- av 71 vurderte spisesteder i Tromsø.

Gourmetbyen Og dette i en by som er kjent for sine mange gode restauranter og spisesteder.

En by som har over 20 000 sitteplasser på restauranter og utesteder, og bare tre og en halv gang så mange innbyggere.

Det vil si en restaurantplass til hver fjerde innbygger, medregnet stort og smått.  Tre brødre Det er tre brødre fra Harstad som står bak Risø mat og kaffebar; Jon Risø Madsen og Øyvind Risø Madsen, i tillegg til daglig leder Arne Risø Nilsen.

- Hva er hemmeligheten bak suksessen? spør vi den travle daglige lederen, som i tillegg til å være kaffebarens barista har vunnet NM i «latte art» to ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer