Er Subaru Forester kongen av skogen?

Subaru skryter av at Forester er ustoppelig. Vi satt den på en voldsom prøve i skogen ...

SKOGENS KONGE: Skal du kjøre ut på stien og føle skogens ro, kan en Forester være rette bilen. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM
SKOGENS KONGE: Skal du kjøre ut på stien og føle skogens ro, kan en Forester være rette bilen. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Fjerde generasjon Subaru Forester har vist seg å være en bil som faller i smak hos mange nordmenn. En ærlig og stor SUV, med god plass og ordentlig firehjulstrekk. Ikke akkurat den mest moderne bilen i klassen, men det er neppe kundene så opptatt av. Bilen gjorde også et godt inntrykk, da Din Side Motor tok sin første tur i den.

Et 505-liters bagasjerom (488 med elektrisk bakluke) og god plass i baksetet for voksne, er sånt som faller i smak hos mange. Dessuten er det lett å laste inn ting, og bakdørene lar seg svinge så åpent at du lett kan stå og skyve inn store ting langs gulv eller baksete. I tillegg åpnes dørene på en slik måte at du ikke trenger å være redd for å få søle og møkk på buksa når du går ut eller inn.

Top of the line Toppmodellen av Forester heter 2.0DIT (tidligere kjent som XT) og byr på en 2-liters bensinturbo på 240 hk og 350 Nm. Kraftige tall, og bilen går da også bra.

Mang en bilist blir overrasket over at den bestefaraktige-bilen skyter fart opp bakker. 0-100 går på 7,5 sekunder, og det er imponerende for en slik bil. XT-utgaven av Forester har vi prøvd flere ganger, også så langt tilbake som i 2002.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer