NY TILVÆRELSE: Erika driver&nbsp;<span style="background-color: initial;">eget firma innen mindfulness&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">og sorgbearbeiding,&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">mens Daniel er driftstekniker. De falt for hverandre etter at Erikas tidligere samboer - Daniels lillebror Martin - døde i en ulykke. Paret er blitt foreldre </span><span style="background-color: initial;">til lille Thimmy (3 måneder). Foto: Stefan Jerrevång / Må Bra / All Over Press og privat</span>
NY TILVÆRELSE: Erika driver eget firma innen mindfulness og sorgbearbeiding, mens Daniel er driftstekniker. De falt for hverandre etter at Erikas tidligere samboer - Daniels lillebror Martin - døde i en ulykke. Paret er blitt foreldre til lille Thimmy (3 måneder). Foto: Stefan Jerrevång / Må Bra / All Over Press og privatVis mer

Erika forelsket seg i sin avdøde samboers bror. - Det føltes feil, men samtidig veldig riktig

Sorg og sinne preget Erika da samboeren Martin døde i en ulykke. Storebroren hans, Daniel, var en god venn og støtte - og snart falt de for hverandre.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det dufter kaffe når vi kommer hjem til Erika Johansson (27) og samboeren Daniel Strömqvist (30) i Hultsfred i sørøstre Sverige. I en babyseng ligger lille Thimmy, tre måneder gammel, og tar en ettermiddagslur.

Livet med en liten baby og Daniels sønn Theo fra et tidligere forhold glir av gårde, som for de fleste småbarnsfamilier.

Men samtidig finnes det en bevissthet om at livet kan snu når som helst. At alt kan forandres på ett sekund, noe både Erika og Daniel smertelig har erfart.

For fire år siden døde nemlig Erikas daværende kjæreste, Martin. Han var samboeren hennes. Og broren til Daniel.

- Martin og jeg ble et par allerede på gymnaset. Etter eksamen flyttet vi sammen. Vi drømte om å stifte familie og å bli boende i denne landlige idyllen resten av våre liv.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn