Overvekt:

Ett grep - aldri mer jojo-slanking

I fjor raste Asbjørn «Kokkejævel» Sandøy (45) ned 25 kilo med sin egen metode - så føyk han opp igjen. Professor deler suksessoppskriften til varig vekttap, og løsningen er forbausende enkel!

141 KILO: Blogger-kokken Asbjørn Sandøy medgir at de ekstra kiloene merkes på helsa. I artikkelen deler Norges fremste professor innen fedme hvilke tre årsaker til at mange går opp etter vektnedgang - og det enkle rådet som gjør at vekta forholder seg stabil. Foto: Privat
141 KILO: Blogger-kokken Asbjørn Sandøy medgir at de ekstra kiloene merkes på helsa. I artikkelen deler Norges fremste professor innen fedme hvilke tre årsaker til at mange går opp etter vektnedgang - og det enkle rådet som gjør at vekta forholder seg stabil. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer