<strong>MOTIVERT:</strong> Alexis Navarette lengter etter å kjøpe egen bolig og trenger egenkapital. Det gjør at han blir enda mer motivert til å jobbe og tjene penger. Foto: Lars Eivind Bones
MOTIVERT: Alexis Navarette lengter etter å kjøpe egen bolig og trenger egenkapital. Det gjør at han blir enda mer motivert til å jobbe og tjene penger. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Arbeidsliv

Etter bare to uker hos Nav fikk Alexis fast stilling. Slik skal unge loses ut av Nav-køen

Over 70 000 unge står utenfor jobb og utdanning. Nå bevilger regjeringen 100 millioner kroner ekstra til ungdomssatsingen i Nav.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er kjipt å være den eneste i vennegjengen som ikke har jobb, sier Alexis Navarette (24), som etter bare to uker hos Nav fikk fast stilling som vaktmester.

Etter å ha vært syk i ett år hadde 24-åringen behov for hjelp for å komme seg tilbake i jobb.

- Jeg var overvektig og trente sju ganger i uka, i et forsøk på å gå ned i vekt. Men så ble jeg syk av treninga, fikk ustabilt blodtrykk og mistet synet for en periode.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer