VISSTE IKKE: Johnny Christiansen en laseroperasjon. Resultatet ble at han fikk enda dårligere syn. I etterkant er han svært kritisk til informasjonen han fikk før operasjonen. Foto: NINA HANSEN
VISSTE IKKE: Johnny Christiansen en laseroperasjon. Resultatet ble at han fikk enda dårligere syn. I etterkant er han svært kritisk til informasjonen han fikk før operasjonen. Foto: NINA HANSENVis mer

Etter laseroperasjonen ser Johnny dårligere enn noen sinne

- Som å se gjennom matpapir.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I 2007 tok Johnny Christiansen (58) en laseroperasjon ved Argus Øyeklinikk i Skien. Han begynte etter hvert å se dårligere, og i 2009 tok han en reoperasjon som var en del av klinikkens garantiordning.

- VI HAR IKKE GJORT FEIL Øyelegen som behandlet Johnny Christiansens infeksjon, mener oppfølgingen var god nok. - Johnny Christiansen fikk all den informasjonen som han trengte og som var vanlig å gi på den tida, sier øyelege Willy Pettersen som var ansatt hos Argus Øyeklinikk. Han opererte ikke Christiansen, men behandlet Christiansens infeksjon. Han mener Christiansen fikk den nødvendige oppfølgingen.- Det er klart det er viktig å behandle en infeksjon raskt, men jeg kjenner ikke til hva som ble sagt da Christiansen ringte klinikken og fortalte om sine plager. Slike operasjoner i utgangspunktet veldig sikre. Johnny Christiansen hadde uflaks, noe som dessverre kan skje, sier han.- At klinikken seinere skulle gå konkurs hadde verken jeg eller andre som jobbet der kjennskap til på forhånd, sier Willy Pettersen, som understreker at han bare var ansatt hos Argus Øyeklinikk og ikke hadde noen innflytelse på konkursen, men at han seinere kjøpte «innmaten» til Argus Øyeklinikk og nå driver Argus Syn som er et annet selskap.

- Kort tid etterpå merket jeg at jeg hadde vondt i det høyre øyet, og at det væsket. Jeg ringte klinikken, men fikk beskjed om at det kunne vente siden jeg uansett var satt opp med time om to dager, sier Christiansen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn