Eventyrlige Lofoten topper internasjonal liste

Her er verdens beste sommerferiemål.

MAGISK: Nathional Geographic beskriver Lofoten som et magisk reisemål, og trekker fram midnattsola som et sterkt argument for å reise på midnattsafari i Nord-Norge til sommeren. Foto: Lofoten opplevelser
MAGISK: Nathional Geographic beskriver Lofoten som et magisk reisemål, og trekker fram midnattsola som et sterkt argument for å reise på midnattsafari i Nord-Norge til sommeren. Foto: Lofoten opplevelser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvert år kårer National Geographic verdens beste reisedestinasjoner. Sammen med verdens største festivaler, dykking ved skipsvrak i Mexico-gulfen, oppdagelsesferd i grizzlybjørnparken i Canada og hesteridning i Ecuador, er midnattsafari i Lofoten på Nathional Geographics liste over topp ti reisemål i sommer. 

Under et bilde av Lofoten badende i rosa midnattsol, beskrives øygruppen som et eventyrlig reisemål med sine eksepsjonelle fiskemuligheter og magiske natur: «I slutten av mai og ut juni-måned går solen aldri ned i Lofoten. Her kan du oppleve magiske midnattssolsfarier hvor en rosa himmel speiler seg i det krystallklare vannet så langt øyet kan se.» 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer