Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Få betalt for å bo på en gresk øy og passe på katter

Tiltredelse 1. november.

KATTEPASS: Kunne du tenkt deg å bo på en gresk øy omgitt av katter? Da er dette jobben for deg. Foto: God's little people cat rescue
KATTEPASS: Kunne du tenkt deg å bo på en gresk øy omgitt av katter? Da er dette jobben for deg. Foto: God's little people cat rescue Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begrepet «drømmejobb» er noe som kan bety veldig mye forskjellig for veldig mange, men det er liten tvil om at stillingen som nå har åpnet seg på den greske øya Syros vil være midt i blinken for enkelte.

Danske Joan Bowell har nemlig i en årrekke drevet et kattehjem på øya der hun har tatt hånd om 55 hjemløse katter, men nå trenger hun noen som kan ta over.

Vedkommende som får jobben vil kunne bo i huset med utsikt over Egeerhavet, og vil få alle faste utgifter dekket. I tillegg vanker det en lønn på ca 3500 kroner i måneden for deltidsjobben.

Bowell understreker samtidig at ikke hvem som helst vil få stillingen som katteoppasser.

«Du må ha oversikt over alle kattene. Du må mate dem og gi dem medisin. Det er et stort pluss om du i tillegg er vetrinær», skriver hun i innlegget på Facebook. I tillegg må den aktuelle søkeren ha førerkort i tilfelle en av de firbeinte skulle trenge et besøk hos dyrlegen.

Bowell ser helst at det er en person i 45-årsalderen som får jobben, og understreker samtidig at vedkommende må ha «et hjerte av gull».

Oppstart i jobben er 1. november etter en måned med opplæring. Det er også et krav om at man skal ha jobben i minst seks måneder.

Stillingsutlysningen har ikke overraskende blitt populær, og siden den ble publisert forrige søndag har den blitt delt mer enn 18 000 ganger. Bowell har også måttet forsikre de mange håpefulle søkerne om at jobben er høyst reell.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!