Få en rå og røff stil på kjøkkenet ditt

Stilen har herjet en stund, men vi er slett ikke lei den.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen i hele verden bruker så mye penger på hjemmene våre som vi nordmenn. Og er det et rom som får interiør-hjertene våre til å banke ekstra raskt, ja så er det kjøkkenet.

Her samler vi familien både rundt grytene og over matfatet. Vi eksperimenterer med kokkekunster og bakeprosjekter. Vi overvåker lekselesing og tegneferdigheter, ja, så mange aktiviteter foregår nå på kjøkkenet at det ikke er rart at det er dette rommmet som er selve hjertet i huset i de fleste hjem.

I løpet av de siste tiårene har kjøkkenet raskt passert stua som det rommet vi aller helst vil oppholde oss i. Og jo mer vi vil oppholde oss på kjøkkenet, dess mer opptatte blir vi av hvordan det skal se ut her.

Forelsket i det rå og røffe Det er en stund siden industristilen først gjorde sitt inntog som trend i interiørverdenen. Men de fleste ekspertene er skjønt enige om én ting: Vi er slett ikke ferdige med besettelsen av det røffe, rå og uperfekte.

- Jeg tror vi enda kommer til å se mye av det industrielle, både på kjøkkenet, men også i andre rom, forklarer stylist og interiørblogger Nina Holst, som står bak det populære interiørnettstedet Stylizimo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer