Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

- Få meg ut av flyet, det begynner å bli kaldt

Sovnet og ble glemt igjen ombord.

STRANDET:  Tom Wagner ble glemt igjen inne i et parkert og mørklagt fly på Bush Intercontinental Airport i Houston, Texas. Den uheldige flypassasjeren hadde sovnet på flyturen fra Louisiana til Houston og ble innesperret i flyet. Foto:  KTRK TV/AP/ NTB SCANPIX
STRANDET: Tom Wagner ble glemt igjen inne i et parkert og mørklagt fly på Bush Intercontinental Airport i Houston, Texas. Den uheldige flypassasjeren hadde sovnet på flyturen fra Louisiana til Houston og ble innesperret i flyet. Foto: KTRK TV/AP/ NTB SCANPIX Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Det sa Tom Wagner på telefon til kjæresten da han våknet opp til det som er de fleste flypassasjerers mareritt.

Han satt innesperret på et tomt og mørklagt fly som var parkert for natten.

Alene igjen 51-åringen hadde duppet av under flyturen og våknet ikke da flyet landet.

Mannskapet hadde oversett den uheldige flypassasjeren da de tømte flyet.

Han satt på vindusplass bakerst i flyet under flyturen sist fredag.

Ringte kjæresten Men Wagner, som til daglig er kaptein på et supplyskip ved en boreplattform i Mexico-gulfen, beholdt hodet kaldt.

Han ringte kjæresten.

Hun trodde det var en spøk, og lo rått.

- Få meg av flyet. Det begynner å bli kaldt, svarte Tom Wagner der han satt innelåst i et fly på Bush Intercontinentale Airport i Houston, melder Associated Press.

Fredag ettermiddag
Den uheldige flypassasjeren hadde gått ombord på et United Express Flight 4245  i Louisiana fredag ettermiddag.

Wagner satt på vindusplass bakerst i fløyet og hadde sovnet underveis.

51-åringen skulle  med et fly videre til California hvor han skulle besøke sin søster.

Nektet Kjæresten ringte flyselskapet United Airlines  på flyplassen i Lousiana, hvor Tom Wagner hadde gått ombord i Houston-flyet.

 INNESPERRET:  Et United Airlines fly står på rulllebanen på George Bush Intercontinental Airport i Houston, Texas.  Det var et fly fra United Express som glemte igjen en passasjer ombord på flyet på denne flyplassen. Foto: DAVID PHILLIP/AP/NTB SCANPIX
INNESPERRET: Et United Airlines fly står på rulllebanen på George Bush Intercontinental Airport i Houston, Texas. Det var et fly fra United Express som glemte igjen en passasjer ombord på flyet på denne flyplassen. Foto: DAVID PHILLIP/AP/NTB SCANPIX Vis mer

Hun fikk til svar at det ikke var mulig,  melder Associated Press.

Det fantes ikke passasjerer igjen på det parkerte flyet, hevdet de.

Krevde adgangsbevis Det var derfor vedlikeholdsarbeidere som ved en tilfeldighet fant den innesperrede skipskapteinen og fikk ham ut av flyet.

De spurte først hva han gjorde ombord i det tomme flyet og krevde å få se adgangsbeviset hans.

Ikke vekket Tom Wagner fikk forklart at han hadde sovet og ble glemt igjen ombord da mannskapet forlot flyet.

Ingen hadde vekket ham. 

Han ble trodd på sitt ord og ble fulgt inn til ankomsthallen på flyplassen.

Mørklagt fly Den uheldige flypassasjeren hadde etterhvert begynt vandre rundt i det mørklagte flyet. Heldigvis var ikke toalettet låst, ellers hadde det sett noe ugreit ut her etterpå, fortalte han i et intervju til Houstons TV-kanal KTRK i Houston da han var vel inne på  flyplassterminalen.

Skipskapteinen rakk ikke flyet videre til Los Angeles og måtte overnatte på et motell.

Beklaget ExpressJet som opererte denne flighten fra Lafayette Airport i Lousiana til Bush International Airport i Houston, har beklaget hendelsen overfor Wagner.

De fikk han også avgårde på et fly til California neste morgen. Flyselskapet undersøker nå hva som gikk galt, melder AP.

Fikk 250 dollar Den uheldige flypassasjeren har fått en gavesjekk på 250 dollar i fra flyselskapet.

Han fikk også dekket motellregningen. 

Det kunne ha vært verre, sa Tom Wagner til AP.

- Hva om jeg hadde vært død?  Hvordan skulle de ha forklart det neste morgen? At de hadde funnet en død person ombord på et tomt fly.
 

 KARAOKE:  Georg Bush Intercontinental Airport er kjent for å ha karaoke i julesesongen. Den uheldige flypassasjeren var neppe interessert i det. Foto: DAVID PHILLIP/AP/NTB SCANPIX
KARAOKE: Georg Bush Intercontinental Airport er kjent for å ha karaoke i julesesongen. Den uheldige flypassasjeren var neppe interessert i det. Foto: DAVID PHILLIP/AP/NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media