Facebook-fella du ikke vil gå i

Det er kanskje verdens beste nyhet. Men den er IKKE din.

NYBAKT OG INTETANENDE MAMMA: Fødselen er kanskje allerede annonsert - uten at de nybakte foreldrene vet om det. Foto: Colourbox.com
NYBAKT OG INTETANENDE MAMMA: Fødselen er kanskje allerede annonsert - uten at de nybakte foreldrene vet om det. Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En fødsel er for de fleste noe av det største de opplever i livet, men hva skjer når venner og familie forteller om begivenheten før foreldrene har fått fortalt nyheten selv.

Her er de verste facebookbrølerne Mammanetts lesere har opplevd.

Hva er egentlig god folkeskikk på Facebook, er det nok mange som lurer på i disse dager. Flere av bloggerne på Mammanett har skrevet om hvordan de opplevde det da familier og venner la ut gratulasjoner og lykkønskninger av deres eller andres nyfødte barn på Facebook.

Vil dele nyheten selv - stenger veggen Bloggeren Spireliten89 startet i midten av november diskusjonen med å spørre om det er greit at andre offentliggjør foreldrenes store nyhet.

- Jeg og min kjære vil dele og offentliggjøre nyheten når vi vil og hvordan vi selv ønsker, skrev hun.

Hun stengte sin egen vegg på Facebook, slik at ingen andre enn henne selv kunne offentliggjøre når babyen var født. Hun gikk inn på kontoinnstillinger, tidslinje og tagging og huket av for hvem som kunne publisere noe på hennes vegg.

Det var verre for en annen mor da hennes lille kom til verden:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.