<strong>REKLAMEBOARD:</strong> Facebook har utviklet et nytt system for Android-telefoner, som gjøre dem til «Facebook-telefoner». Slik kan Mark Zuckerberg formidle enda mer direkte reklame til deg. Dagbladets Jan Omdahl er ikke spesielt begeistret - noe du kan lese mer om i artikkelen. Foto: ROBERT GAILBRAITH / REUTERS / NTB SCANPIX
REKLAMEBOARD: Facebook har utviklet et nytt system for Android-telefoner, som gjøre dem til «Facebook-telefoner». Slik kan Mark Zuckerberg formidle enda mer direkte reklame til deg. Dagbladets Jan Omdahl er ikke spesielt begeistret - noe du kan lese mer om i artikkelen. Foto: ROBERT GAILBRAITH / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Facebooks husokkupasjon

Facebook Home gjør Android-telefoner til reklameboards. Men, husk: Du må ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Å være verdens største nettsamfunn og verdens nest mest besøkte webside er ikke nok for Facebook.

Selskapet har ikke annonseinntekter som står i fornuftig forhold til brukermassen, eller til den astronomiske børsverdien på mer enn 370 milliarder kroner.

Det er nemlig du som er råvaren i Facebook-økonomien, og jo mer tid du bruker på Facebook-innhold og Facebook-applikasjoner, jo mer penger tjener Facebook på å selge annonser rettet mot deg og dine interesser.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer