Du leser nå Dagbladet Pluss

- Fallskjermulykka ble vendepunktet i livet mitt

Slik kjempet Dag Otto Lauritzen (57) seg tilbake.

REISTE SEG: Det er ikke bare i lange, harde sykkelritt Dag Otto Lauritzen har møtt bratte motbakker. Han har sjøl vært i kjelleren gjentatte ganger. I sin nye bok forteller Dag Otto om hvordan han har kommet seg tilbake. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK
REISTE SEG: Det er ikke bare i lange, harde sykkelritt Dag Otto Lauritzen har møtt bratte motbakker. Han har sjøl vært i kjelleren gjentatte ganger. I sin nye bok forteller Dag Otto om hvordan han har kommet seg tilbake. Foto: SONDRE STEEN HOLVIKVis mer

(Dagbladet): - Viljestyrke er det viktigste talentet vi kan ha, og alle har det i seg. Målet mitt er å hjelpe folk til å finne fram til kreftene de ikke tror de har, sier tidligere proffsyklist og nå kjent TV-ansikt Dag Otto Lauritzen.

Han vet mer om viljestyrke enn de fleste. Det er nemlig ikke bare i lange, harde sykkelritt Dag Otto har møtt bratte motbakker. Han har sjøl vært i kjelleren gjentatte ganger.

I sin nye motivasjonsbok «Viljestyrke» forteller Dag Otto om hvordan han har kommet seg tilbake etter livets utfordringer. Håpet er at andre skal la seg inspirere.

- Et mirakel

Vi spoler tilbake til 1980. Dag Otto Lauritzen er utdannet fallskjermjeger, men jobber nå som politimann i en gruppe som er spesialtrent på farlige oppdrag.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.