<strong>HARDT PRØVET FAMILIE:</strong> Lille Elvira (1) er hele familiens prinsesse, som de ikke vet hvor lenge de får beholde. Men det foregår forskning på diagnosen Spinal Muskelatrofi type 1, så selv om hun har en uhelbredelig sykdom, så kan ingen ta fra dem håpet. Foto: Svend Aage Madsen og privat
HARDT PRØVET FAMILIE: Lille Elvira (1) er hele familiens prinsesse, som de ikke vet hvor lenge de får beholde. Men det foregår forskning på diagnosen Spinal Muskelatrofi type 1, så selv om hun har en uhelbredelig sykdom, så kan ingen ta fra dem håpet. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer

Familien vet ikke hvor lenge de får beholde muskelsyke Adele Elvira (1). - Vi feirer livet - hver eneste dag

Adele Elvira (1) har så langt trosset legenes dystre spådommer. For mamma og pappa er hver dag med datteren en gave.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Adele Elvira (1) fra Fosnavåg er født med en sjelden sykdom som gjør at musklene i kroppen hennes ikke fungerer som normalt. Diagnosen heter Spinal Muskelatrofi type 1 (SMA). Den gjør at fremtiden til det lille sjarmtrollet er uviss.

- Vi lærer oss å leve med ventesorgen. Adele Elvira har allerede feiret sin første ordentlige fødselsdag, men vi markerer likevel månedsdagene som delseire, sier foreldrene Vigdis Høydal Sande (36) og Karl Erik Sande (37).

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer