Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Får erstatning fordi TV-ene på flyet ikke virket

Måtte sitte i ti timer uten underholdning.

FÅR GAVEKORT: TV-skjermene om bord på første klasse gikk i svart, da prins William og hans kone Kate, hertuginnen av Cambridge, skulle fly hjem fra sin rundtur i Canada og California nylig. Foto: JAE C: HONGAFP/ SCANPIX
FÅR GAVEKORT: TV-skjermene om bord på første klasse gikk i svart, da prins William og hans kone Kate, hertuginnen av Cambridge, skulle fly hjem fra sin rundtur i Canada og California nylig. Foto: JAE C: HONGAFP/ SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): TV-skjermene om bord på første klasse gikk i svart, da prins William og hans kone Kate, hertuginnen av Cambridge, skulle fly hjem fra sin rundtur i Canada og California nå nettopp, skriver Daily Mail.

- Dessverre var det en teknisk feil med underholdningssystemet om bord på flyet som vi ikke klarte å løse før flyet tok av fra Los Angeles, sier en talsmann for British Airways (BA).

Da de kongelige gikk ombord før reisen hjem til Storbritannia, poserte betjeningen stolt ved siden av William og Kate.

I etterkant har altså BA innrømmet at de har tilbudt det kongelige paret kompensasjon i form av et gavekort fra 200 pund, drøye 1750 norske kroner, som de kan bruke på framtidige turer med flyselskapet, skriver avisa.

Ti timer uten underholdning De nygifte bestemte seg for å fly med et kommersielt flyselskap tilbake fra USA, for å spare de britiske skattyterne for titusener av pund.

Om de angrer på det vites ikke. Da det viste seg at skjermene om bord ikke virket, måtte de kongelige sitte i ti timer på flyet uten noen form for underholdning.

I stedet måtte passasjerene på første klasse ta til takke med med bøker, aviser, prat, eller noen timer på øyet. Slikt blir det erstatning av.

Avslappede og vennelige Mens noen av passasjerene skal ha vært svært misfornøyde, rapporterer medpassasjerer at William og Kate lot feil være feil.

De tok det hele med stoisk ro, og skal ha virket både avslappede og vennlige under reisen.

Passasjerene som ble berørt av den tekniske feilen, hadde betalt cirka 5000 pund pr. billett - det vil si i overkant av 44 000 kroner, melder The Sydney Morning Herald.

Som plaster på såret får de altså gavekort på en en framtidig reise, eller bonuspoeng for de som ønsker det.