Får fem års nybilgaranti

Volkswagen, Audi og Skoda.

FEM ÅR: Alle Skoda-, Volkswagen- og Audi-modeller får fra 1/1 fem års nybilgaranti. Det skal blidgjøre norske bilkjøpere. Egil Nordlien HM Foto
FEM ÅR: Alle Skoda-, Volkswagen- og Audi-modeller får fra 1/1 fem års nybilgaranti. Det skal blidgjøre norske bilkjøpere. Egil Nordlien HM Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske importøren av Volkswagen, Skoda og Audi jobber sterkt med å øke tilfredsheten blant kundene sine. Et ytterligere ledd i denne satsingen er å innføre fem års nybilgaranti på alle bilmodeller med virkning fra 1/1-2011. Dette ble det informert om på en pressekonferanse nå i formiddag.

De tre merkene står totalt sett i 2010 for mer enn 25 prosent av nybilsalget i Norge, men sliter fortsatt med å være like gode på å blidgjøre eksisterende kunder.

- Vi er den ledende aktøren i norsk bilbransje, og ønsker å vise vei ved å gi norske bilkjøpere et mer forutsigbart bilhold gjennom vår nye Norgesgaranti, sier adm. direktør Stein Håvelsrud i Harald A. Møller AS.

Kjøpslov kontra garanti På spørsmål på hva denne garantien dekker utover det kjøpsloven innebærer, svarer direktør for service og ettermarked Stein Ivan Solbakken at den nye garantiordningen vil gi kunden et mer komplett tilbud enn kjøpsloven. Dessuten vil man få en ekstra trygghet siden kjøpsloven krever at kunden selv må dokumentere og bevise eventulle feil eller mangler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer