Får seg en økonomisk overraskelse når de skiller seg

- Ekteskap er den største økonomiske avtalen vi inngår i livet, og det med helt feil tanker i hodet.

STORE PENGER:  - Det er rart at folk er mer opptatt av å ta bilen på service, enn å få konsultasjon på ekteskapet. En bil blir småpenger i forhold til en skilsmisse, advokat Ola Viken i advokatfirmaet Viken. Foto: COLOURBOX
STORE PENGER: - Det er rart at folk er mer opptatt av å ta bilen på service, enn å få konsultasjon på ekteskapet. En bil blir småpenger i forhold til en skilsmisse, advokat Ola Viken i advokatfirmaet Viken. Foto: COLOURBOXVis mer

(Dagbladet): Før bryllupet avtalte Johanne Nygaard-Eikeri (27) og Joachim Eikeri (24) hvordan de skulle løse et eventuelt skilsmisseoppgjør.

Ekteparet vokste opp 15 minutter unna hverandre i Oslo, men det var først da de begge dro til London for å studere at de møttes og falt for hverandre.

I oktober i fjor giftet de seg. Men før bryllupet fant sted, satte de seg ned og avtalte hvordan de ville at et eventuelt fremtidig skilsmisseoppgjør skulle gjøres.

- Vi hadde med oss litt forskjellige verdier inn i ekteskapet, og følte derfor at det var naturlig å lage en avtale, forteller Johanne.

- Vi kom frem til en ordning vi begge syntes var god for oss, og slik at det ikke er tvil om hvem som hadde med seg hva inn i ekteskapet, sier Joachim.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.