Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Får servert «Sauvignon Bjeff» av vakre kvinner

I New York går firbente på disco.

(Dagbladet): Har du dårlig samvittighet for å gå på byen når bikkja er hjemme, eller dropper du å gå ut fordi du har hund?

Hundedisco er løsningen, skal vi tro Fetch Clubs Ami Goodheart.

Hun har ofte hørt venner si: «Jeg kan ikke gå ut», eller «Jeg må gå hjem fordi jeg har en hund hjemme».

- Så vi tenkte: Dette er New York! Hvis mennesker kan levere hundene hos oss på dagtid mens de er på jobb. Hvorfor kan de ikke ha et sted å plassere hunden om kvelden også? spør hun

500 000 hunder Dermed så nattklubben The Fetch Club dagens lys, og med den kan også New Yorks hunder ta en kveld på byen blant andre firbente.

Hundepotensialet er stort. Det amerikanske helsedepartementet har registrert 99 398 hunder i New York i 2010, skriver Reuters.

Myndighetene estimerer likevel med at antallet er nesten 500 000. De aller fleste bor i små leiligheter med liten boltreplass til lek og moro.

Dans og drinker På The Fetch Club leker hundene seg gjennom kvelden til musikken fra egen DJ.

Klubblokalet ligger i en kjeller i Manhattans finansdistrikt, og coctailglassene serveres spesialdrinker som Bowser Beer og Sauvignon Bark Wine.

I matskåla får de eksklusivt hundesnacks.

The Fetch club skal ha noe for de fleste hunder og hundeeiere.

Ifølge hjemmesidene tilbyr de også dagpass, spabehandling, hundehotell og de har også et eget hundetreningssenter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling