Du leser nå Dagbladet Pluss
DØDSFALL: Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
DØDSFALL: Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Far siktet etter dødsfall i Lørenskog – saken etterforskes som drap

De mistenkelige dødsfallene i Lørenskog etterforskes som drap. Faren er siktet, men mistankegrunnlaget mot ham er svekket, opplyser politiet.

– Faren til barna ankom selv åstedet og ble tatt hånd om av politiet. Han har status som siktet og blir avhørt nå. Slik saken står nå, er mistankegrunnlaget mot ham svekket, sa politiadvokat Sharma Sundheim i Øst politidistrikt på en pressekonferanse søndag kveld.

To barn ble funnet døde i en leilighet i Lørenskog søndag morgen. Barnas mor ble funnet kritisk skadd i leiligheten, men er nå utenfor livsfare. Hun er innlagt på Ullevål sykehus.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer