Fargen for deg som er lei av hvitt og grått

Si hallo til greige.

NY NØYTRAL FAVORITT: Ekspertene har tro på at greige kommer til å slå an hos interiørelskende nordmenn. Foto: Fargerike
NY NØYTRAL FAVORITT: Ekspertene har tro på at greige kommer til å slå an hos interiørelskende nordmenn. Foto: Fargerike Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At nordmenn er langt over gjennomsnittet opptatt av interiør, er ikke noen hemmelighet. Ingen andre steder i verden bruker man like mye tid og penger på å tenke på interiør, handle interiør, lese om interiør, drive med interiør og blogge om, ja nettopp; interiør.

Og er man opptatt av alt som rører seg av trender på interiørfronten, ja da bør man få med seg denne fargetrenden, som ikke bare har gjort interiørelskere myke om hjertet, men som også har tatt steget over i både mote- og skjønnhetsverdenen.

Gå for greige Hvitt - og alle mulige variasjoner av fargen - har vært trendfarge No. 1 for nordmenns stuevegger. Ikke bare er fargen så nøytral som nøytral kan bli, men den gjør at man relativt lett kan bytte ut småting og detaljer for å oppnå et nytt og annerledes uttrykk.

Men nøytral og lett ikke være hvitt. Nå har favorittfargen møtt sin sterkeste konkurrent. Si hallo til greige.

Varm og innbydende - Greige er rett og slett en blanding av beige og grått, forklarer Solveig Grøvle, en av grunnleggerne bak den populære interiørblogg-plattformen Norske Interiørblogger (Nib), til Boligdrøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer