Fem gode grunner til å styre unna London

Mye av det beste med å fly til London ligger utenfor byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise. 

UTENFOR LONDON (Magasinet Reiselyst): Her er fem tips til utflukter når du har sett alt i hovedstaden - eller bare fristes av noe helt annet.

1: Brighton Kong George IV, 60-tallets mods på sine Vespa-scootere og partysugne londonere - det er mange som har oppdaget «the Brighton side of life». Og det med god grunn.

Den viktorianske badebyen har gode restauranter, sprekt uteliv og passe mange severdigheter - ingen besøker byen uten å gå ut Brighton Pier: 524 meter med romantisk smijern og morsomme karuseller, spøkelseshus og berg-og-dal-baner.

Legg til at Brighton har fantastisk shopping med et utall uavhengige butikker på et lite område, og du kan godt glemme London for en helg.

Reise dit: Tog til Brighton tar en time fra London og 30 minutter fra Gatwick.

Togbilletter: www.nationalrail.com 2: Stonehenge Et av de virkelige ikonene i England er en helt overkommelig dagstur fra London. Så lad opp med Ylvis' «Stonehenge»-sang og ta toget til Salisbury.

Derfra går det turistbusser til den mystiske steinsirkelen flere ganger daglig. Men hvorfor nøye seg med en snartur?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.