Fem kupp til sminkepungen

Oppdater sminkepungen din for en billig penge.

BUDSJETTKUPP: Få høstens trendlooker med disse produktene. Leppestft fra HM (kr 69), øyenbrynsskygge fra E.L.F (kr 39). Foto: Stella/produsenten
BUDSJETTKUPP: Få høstens trendlooker med disse produktene. Leppestft fra HM (kr 69), øyenbrynsskygge fra E.L.F (kr 39). Foto: Stella/produsentenVis mer

||| Det er ikke mange produkter skal til for å gjøre sminkepungen din oppdatert på høstens makeup-trender. Det beste er at produktene trenger ikke koste skjorta heller. Vi har funnet fem budsjettkupp for en trendy sminkepung.

Enkelte sminkeprodukter bør man investere mer penger i, mens på andre produkter er det helt greit å velge billig. Mens foundation og pudder er to produkter hvor det er best å velge kvalitet, kan produkter som leppestift, lipgloss og neglelakk fint kjøpes av den rimeligere sorten.

Neglelakk De siste sesongene har neglelakk blitt en selvsagt del av både antrekk og skjønnhetsrutiner. Det er flere trender å velge mellom når det gjelder lakk, men høstens store «it-lakk» kommer fra Chanel og er en grålilla lakk med litt skimmer som heter Paradoxal.

Siden denne lakken både er av det kostbare slaget og gjerne utsolgt også, er det heldigvis enkelt å finne en tilsvarende farge blant de rimelige merkene. Faktisk trenger du ikke betale mer enn 39 kroner for å få høstens trendfarge på neglene.

Leppestift Rødt er alltid en klassiker om høsten, og i år er det den dyperøde fargen som er den aller hotteste. En leppestift trenger ikke være av det dyre slaget, sjekk ut merker som Max Factor, Maybelline, H&M og L'Oréal Paris for fine og rimelige varianter.

Øyensbrynsblyant Markerte øyenbryn er en viktig trend denne høsten. Brynene skal helst være av det tykke slaget, men du kan enkelt markere brynene dine ved hjelp av en øyenbrynsskygge. Brynsskygge gir et mer naturlig resultat enn øyenbrynsblyant, og siden skyggene helst skal være litt harde og ikke for kraftig pigmenterte, fungerer det fint å kjøpe en rimelig variant.

Bruntoner En øyenskyggepalett i bruntoner er høstens beste investering. Den kan du bruke til å legge en lett hverdagssminke eller skikkelig sotede og sexy øyne til fest. Velg en palett i varme eller kalde toner ut ifra hva som kler deg best. Om paletten i tillegg både har matte og skimrende skygger i seg, er valgmulighetene ekstra mange.

Kajal På øynene denne sesongen er det to tydelige tendenser som gjelder. Det ene er grafisk eyeliner, hvor man kan leke seg med forskjellig form på den ellers klassiske eyelinerstreken. Det andre er sotede øyne, som alltid er i trendbildet.

Begge disse lookene kan du få med en sort kajal, og de gode kajalene trenger slettes ikke være dyre. Bare pass på at kajalen er myk i konsistensen, slik at du enkelt kan gni den ut for å få den sotede looken.

Les også:

Slik sitter neglelakken lenger

Tips for tørre lepper

Fem steg til strålende hud

Anbefaler fisk mot rynkene

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

BUDSJETTKUPP: E.L.F øyenbrynsskygge (kr 39), MNY neglelakk (kr 39), HM Lipstick (kr 69,50), Max Factor kajal (kr 70) og Isadora Eyeshadow Quartet i 44 Muddy Nudes (kr 130).
BUDSJETTKUPP: E.L.F øyenbrynsskygge (kr 39), MNY neglelakk (kr 39), HM Lipstick (kr 69,50), Max Factor kajal (kr 70) og Isadora Eyeshadow Quartet i 44 Muddy Nudes (kr 130). Vis mer