Fem kupp til sminkepungen

Oppdater sminkepungen din for en billig penge.

BUDSJETTKUPP: Få høstens trendlooker med disse produktene. Leppestft fra HM (kr 69), øyenbrynsskygge fra E.L.F (kr 39). Foto: Stella/produsenten
BUDSJETTKUPP: Få høstens trendlooker med disse produktene. Leppestft fra HM (kr 69), øyenbrynsskygge fra E.L.F (kr 39). Foto: Stella/produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det er ikke mange produkter skal til for å gjøre sminkepungen din oppdatert på høstens makeup-trender. Det beste er at produktene trenger ikke koste skjorta heller. Vi har funnet fem budsjettkupp for en trendy sminkepung.

Enkelte sminkeprodukter bør man investere mer penger i, mens på andre produkter er det helt greit å velge billig. Mens foundation og pudder er to produkter hvor det er best å velge kvalitet, kan produkter som leppestift, lipgloss og neglelakk fint kjøpes av den rimeligere sorten.

Neglelakk De siste sesongene har neglelakk blitt en selvsagt del av både antrekk og skjønnhetsrutiner. Det er flere trender å velge mellom når det gjelder lakk, men høstens store «it-lakk» kommer fra Chanel og er en grålilla lakk med litt skimmer som heter Paradoxal.

Siden denne lakken både er av det kostbare slaget og gjerne utsolgt også, er det heldigvis enkelt å finne en tilsvarende farge blant de rimelige merkene. Faktisk trenger du ikke betale mer enn 39 kroner for å få høstens trendfarge på neglene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.