BLANDE SELV: Drinker som gin og tonic eller whisky og cola som i utgangspunktet bare inneholder to ingredienser, burde være åpenbart at man i stedet burde kjøpe hver for seg. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
BLANDE SELV: Drinker som gin og tonic eller whisky og cola som i utgangspunktet bare inneholder to ingredienser, burde være åpenbart at man i stedet burde kjøpe hver for seg. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Ferdigblandede drinker: - Klissete, søtt, syntetisk.

Prinsippet om at man kan kjøpe ferdigblandede drinker er i og for seg greit nok, men gjennomføringen og resultatet er det langt verre med, mener vår vinekspert.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Med den økende interessen for cocktails her i landet har dette også åpnet opp for en ny gruppe av drikkevarer. Ferdigblandede cocktails og såkalte taptails er nå i vinden og er å få tak i på alt fra cocktailbarer til Vinmonopolet og matvarebutikker.

Drinker og cocktails har virkelig blitt populært de seinere åra. Det er dyktige norske bartendere og kompromissløse cocktailbarer som har bidratt til økt interesse og høy kvalitet.

Norske barer og bartendere utmerker seg med innovative og solide konsepter og produkter, og markerer seg i både konkurranser og kåringer internasjonalt.

Så var det dette med ferdigblandede drinker på flaske da. Prinsippet med at man skal slippe å måtte kjøpe en rekke ulike ingredienser og brennevinstyper, og ikke måtte inneha verken kunnskap eller utstyr for å lage cocktails, er i og for seg greit nok. Gjennomføringen og resultatet er det langt verre med.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn