Sol og bad

Feriebyen tilbyr deg over 80 000 kroner i måneden for å skryte av stranda og sola her

Cancun i Mexico strekker seg langt for å få tak i rett person.

TRENGER AMBASSADØR: Det er ledig jobb for markedsfører av den mexicanske feriebyen Cancun. Jobben går rett og slett ut på å skryte av stedet på sosiale medier. En del strandliv må nok påregnes. Foto: NTB Scanpix
TRENGER AMBASSADØR: Det er ledig jobb for markedsfører av den mexicanske feriebyen Cancun. Jobben går rett og slett ut på å skryte av stedet på sosiale medier. En del strandliv må nok påregnes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
KONTORET: Slik ser det ut på arbeidplassen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KONTORET: Slik ser det ut på arbeidplassen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

10 000 amerikanske dollar i måneden er lønna den mexicanske feriebyen Cancun tilby den personen de mener er den rette til å tiltrekke seg langt flere turister enn de som reiser dit i dag.

Jobben går i all hovedsak ut på å markedsføre Cancun på sosiale medier, samt å produsere innhold til byens egen hjemmeside, der for øvrig også jobbannonsen ligger.

Ambassadør

- Vi ser etter en ambassadør som kan vise fram essensen av Cancun som en av verdens beste feriedestinasjoner, står det i utlysningen.

Og - ved siden av anstendig lønn - følger det frynsegoder med også:

- I denne jobben får du muligheten til å svømme med hvalhaier, oppdage jungelen og utforske forhistoriske ruiner, og mye mer, står det å lese i jobbannonsen.

Den som blir ansatt loves å få bo på luksushoteller, og få dekket alle utgifter jobben måtte føre med seg. Det går sikkert med litt solkrem for eksempel.

Engasjementet er på seks måneder.

Finale i januar

I desember skal hundre kandidater velges ut. 50 av disse går videre til en semifinale og de fem best egnede vil bli flydd inn til Cancun i januar for en endelig intervjurunde.

For å komme i betraktning, må søknaden din foruten CV'en inneholde en selvskrevet historie om reise, en video på et minutt og lenker til hva du har publisert på sosiale medier.

Søknadsfristen er 17. desember.

Lykke til!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer