Ferskt fra bakeren på døra til frokost

Nå kommer frokostkassene. Brødet får du levert gratis.

FERSKT PÅ DØRA: Leverandørene Brødboksen og Morgenlevering kniver nå om å levere nybakt brød og andre frokostvarer hjem til deg. Tidligere supermodell og finansmann Arnulf Refsnes (bildet) satser med tre gründer-kamerater på frokostlevering. Firmaet Morgenlevering leverer maten med avisbudet over store deler av landet. Brødboksen får du foreløpig bare i enebolig- og rekkehusområder i Oslo. Foto: RUNE BENDIKSEN
FERSKT PÅ DØRA: Leverandørene Brødboksen og Morgenlevering kniver nå om å levere nybakt brød og andre frokostvarer hjem til deg. Tidligere supermodell og finansmann Arnulf Refsnes (bildet) satser med tre gründer-kamerater på frokostlevering. Firmaet Morgenlevering leverer maten med avisbudet over store deler av landet. Brødboksen får du foreløpig bare i enebolig- og rekkehusområder i Oslo. Foto: RUNE BENDIKSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Synes du rykende ferskt brød og nypresset jus er en del av det gode liv?

Nå kan du bestille frokosten ett minutt før midnatt og ha maten på døra når du våkner.

Abonnentene på middagskasser er allerede vant med at middagsråvarene kommer på døra når de selv ønsker. Nå er det frokosten som løftes til nye høyder.

Matkasser for spesielt interesserte: Glutenfri og superrask

Vokser raskt Fra å være en tjeneste mange unnet seg i helgen eller ved spesielle anledninger, er frokostlevering på kort tid blitt en del av manges hverdag. Særlig kvinner mellom 25 og 55 år er ivrige med å trykke på bestillknappen.

Leverandørene jobber mens du sover, og garanterer at du ikke blir vekket når maten kommer. En diskret sms forteller når varene er levert.

- De siste månedene har det tatt helt av, sier Anette Alnes som leder tjenesten Morgenlevering, eid av Schibsted og Amedia.

Toppene er morsdag, farsdag og Valentinsdagen, med over 5000 leveringer i år. Mange gir også bort en fersk frokost i bursdagsgave eller som overraskelse til kjæresten. Helgefrokosten blir også stadig bedre i de tusen hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer