Fikk 55 000 etter SMS-rot

Krogsveen brøt god meglerskikk.

SMS-ROT: Geir Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig, men SMS-er i kryss førte til at boligen glapp. Foto: FINN.NO/PRIVAT/DINSIDE.NO
SMS-ROT: Geir Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig, men SMS-er i kryss førte til at boligen glapp. Foto: FINN.NO/PRIVAT/DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DinSide.no: I høst skrev vi om Geir Sands Nilsens uheldige møte med budgivning på SMS. Mobilmeldinger i kryss, og uklar kommunikasjon fra megler førte til store misforståelser.

Sand Nilsen trodde han hadde fått tilslag på en bolig til 5 150 000, men SMS-ene hadde gått i kryss, og megler nektet for å ha akseptert budet hans.

Sand Nilsen klaget inn megler i Krogsveen til Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester, med krav om erstatning eller å få kjøpe boligen til det han opplevde som avtalt pris, og nå har dommen falt.

- Etter en helhetsvurdering av saken er nemndas konklusjon at det ikke kan legges til grunn at det ble inngått bindende avtale om salg av boligen til klageren for kr 5 150 00,- med overtagelse 12. september 2013, heter det i nemndas avgjørelse.

Sand Nilsen fikk altså ikke medhold i følgende punkter: • Å få kjøpe boligen tilbake for kr 5 150 000,- • Å få erstatning på kr 259 000,- • Å fastslå at en bindende avtale ble inngått. Fra 1. januar er det for øvrig nye regler ved boligkjøp, sjekk dette før du kjøper bolig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer