- Fikk dårlig samvittighet og skyldfølelse da jeg fikk følelser for Lavrans

Men det går ikke en dag uten at Anja Johansen tenker på Alexander Dale Oen.

LUKKER VERDEN UTE: Lukker verden ute: Anja Johansen har slitt med mareritt etter Alexander Dale Oens død. På Akvariet i Bergen får hun tid til å være alene og tenker sjeldent på det som er vondt. Foto: BENJAMIN A. WARD
LUKKER VERDEN UTE: Lukker verden ute: Anja Johansen har slitt med mareritt etter Alexander Dale Oens død. På Akvariet i Bergen får hun tid til å være alene og tenker sjeldent på det som er vondt. Foto: BENJAMIN A. WARDVis mer

BERGEN (Dagbladet): - Hvis jeg kunne skrudd tiden tre år tilbake, og fikk valget om å vite det jeg vet i dag, ville jeg sagt nei, sier Anja Johansen (26).

Han kommer til henne i drømme. Alt virker uklart, bortsett fra Alexander. Det er sort og plutselig så forferdelig stille. Hun kjenner en dråpe falle. En til. Enda en. Plutselig åpner himmelen seg over henne og hun rives bort.

Det er over ett år siden nå. 30. april 2012 døde hennes kjæreste og svømmer, Alexander Dale Oen av hjertestans under et treningsopphold i USA.

Har mareritt

Han var kjent som strilen fra havgapet i Øygarden, utenfor Bergen. Mannen som bestemte seg for å bli best i verden. Og som nådde målet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.