Fikk diagnosen: - En grusom dag

Parkinsonrammede Liv Køltzow (76) var helt uforberedet da hun skjønte hva hun var rammet av.

SKREV OM SYKDOM: «Nå er denne forferdelige dagen forbi, kl. er 22.30, i morges dro jeg til nevrologen i Sandvika og håpet på å få beskjed om å fortsette i fysioterapi, trene, så fikk jeg i stedet diagnosen, parkinson, det er ikke til å fatte, ikke mulig, ikke mulig, men alt stemmer, hver ting, alt er klassisk, etter ti minutter var det klart, ikke tvil.», skrev Liv Køltzow i dagboka.
SKREV OM SYKDOM: «Nå er denne forferdelige dagen forbi, kl. er 22.30, i morges dro jeg til nevrologen i Sandvika og håpet på å få beskjed om å fortsette i fysioterapi, trene, så fikk jeg i stedet diagnosen, parkinson, det er ikke til å fatte, ikke mulig, ikke mulig, men alt stemmer, hver ting, alt er klassisk, etter ti minutter var det klart, ikke tvil.», skrev Liv Køltzow i dagboka. Vis mer
Publisert

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer