<strong>PÅ BEDRINGENS VEI:</strong> To år etter at hun fikk diagnosen krystallsyken samt akutt betennelse på balansenerven er Hanne Kristin Rohde betraktelig bedre. Hun har blant annet søkt hjelp i alternativ medisin og mental trening. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
PÅ BEDRINGENS VEI: To år etter at hun fikk diagnosen krystallsyken samt akutt betennelse på balansenerven er Hanne Kristin Rohde betraktelig bedre. Hun har blant annet søkt hjelp i alternativ medisin og mental trening. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer

Fikk hjelp av Snåsamannen: - Jeg blåser i om det er placeboeffekt

Tidligere politiinspektør Hanne Kristin Rohde har søkt hjelp i alternativ behandling og Snåsamannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet Endelig fredag):- Om sykdommen har gitt meg nye perspektiver? Ja og nei. Jeg tenker vel at det er sånn livet er. Hvorfor skulle det ikke skje meg? Og så er jeg takknemlig for at den ikke er livstruende.

Hanne Kristin Rohde (52) gjør det hun stadig ble kritisert for som politiinspektør - snakker fra levra. Som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser ble åpenhet hennes varemerke.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer