Finn de glemte perlene på Spotify

Lei av å høre på de samme hitlåtene om og om igjen?

KOM TIL BUNNS I MUSIKKATALOGEN: Fountains of Wayne er mer enn bare ihjelspilte «Sink to the Bottom». Med denne nettjenesten kan du lettere oppdage mer av de obskure låtene til bandet - og alle andre artister på Spotify. Foto: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO
KOM TIL BUNNS I MUSIKKATALOGEN: Fountains of Wayne er mer enn bare ihjelspilte «Sink to the Bottom». Med denne nettjenesten kan du lettere oppdage mer av de obskure låtene til bandet - og alle andre artister på Spotify. Foto: KIRSTI ØSTVANG / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Streamingtjenester er som skapt for enkeltlåter, og en av de store fortrinnene ved å bruke for eksempel Spotify er at man lett kan sette sammen spillelister med sin favorittmusikk uten at det koster skjorta.

Men det store fokuset på enkeltlåter gjør at en del musikk går i glemmeboka. Noen har kanskje en tendens til å bare spille musikken man allerede kjenner til, og bruker ikke så mye tid på å grave fram det gamle, det obskure og så videre.

Heldigvis finnes det apper som kan hjelpe deg med det.

Les også: Slik finner du "hemmelige" Spotify-funksjoner

Finner minst spilte låter «The Long Tail» er en ny nettjeneste som henter de femti minst spilte Spotify-låtene fra en hvilken som helst artist og legger de i en spilleliste som du kan lagre.

Du bare går til nettadressen longtail.mdg.io, taster inn navnet på ønsket artist, og så får du opp en avspillingsboks som, hvis du trykker på play, åpner seg som en spilleliste i skrivebordsklienten til Spotify dersom du har installert denne på datamaskinen.

Ifølge The Next Web kan det hende at noen av låtene i spillelistene som genereres ikke er tilgjengelig i din region.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer