Finn ditt øyparadis i Thailand

Late dager på idylliske strender, eller snorkling over fargerike koraller? Romantiske luksushotell, eller det enkle liv i en bungalow? Smilets land har mange eventyrdrømmer – finn den som passer for deg.

UTALLIGE MULIGHETER: Thailand er et populært reisemål for nordmenn. Landet byr på et utall av øyer. Vi hjelper deg å finne din favoritt. Foto: Ronny Frimann / Magasinet Reiselyst
UTALLIGE MULIGHETER: Thailand er et populært reisemål for nordmenn. Landet byr på et utall av øyer. Vi hjelper deg å finne din favoritt. Foto: Ronny Frimann / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rolige Koh Kho Khao

En liten perle av en øy ved Andamankysten. Øya har ingen store veier eller strender med masse folk. Her er det badeliv, romantiske turer og fantastiske solnedganger som er de største attraksjonene. Om du ikke er helt alene på den 18 kilometer lange stranden, er det i hvert fall ikke trangt om plassen – for hit har ikke masseturismen kommet! Det bor bare 1300 lokale på øya, fordelt i fem små landsbyer. Det er også fint å dra på utflukt til Surin- eller Similianøyene som bare ligger noen timer unna med båt.

Fakta: Ving og Apollo har reiser hit. Priseksempel med Apollo i vinter: En uke på The Sunset Beach Resort fra kroner 9548 per person, inkludert transport fra Oslo Lufthavn (www.apollo.no).

«Hemmelige» Koh Yao Noi

Det er i grunn ikke til å tro, at det bare en halvtime fra hektiske Phuket, ligger en ukjent og upolert øy – hvor verden nærmest har stått stille. Foruten at det har dukket opp noen fine strandresorter for oss som drømmer om helt rolige feriedager med sand mellom tærne, råder dagliglivet og roen på Koh Yao Noi. Ta et avbrkk og se lokale aper plukke kokosnøtter, eller ta en en sykkeltur rundt den 10 ganger 12 kilometer store øya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer