Fire daycruisere i stortest

Vi har testet fire tilsynelatende like daycruisere i 6,5 metersklassen. Men en av dem er klart best.

TRE FINSKE OG EN NORSK: I samarbeid med det finske båtbladet Venemestari har vi testet tre finske og en norsk daycruiser på rundt 6,5 meter. AMT 210 DC og Silver Tiger DCz er begge rykende ferske modeller. Flipper 650 DC ble lansert som Flipper 640 DC rundt 2012, og kommer i en oppgradert versjon med forlenget badeplattform til årets sesong. Nordkapp Noblesse 660 var ny i 2018. Foto: Jari Lallukka og Atle Knutsen.
TRE FINSKE OG EN NORSK: I samarbeid med det finske båtbladet Venemestari har vi testet tre finske og en norsk daycruiser på rundt 6,5 meter. AMT 210 DC og Silver Tiger DCz er begge rykende ferske modeller. Flipper 650 DC ble lansert som Flipper 640 DC rundt 2012, og kommer i en oppgradert versjon med forlenget badeplattform til årets sesong. Nordkapp Noblesse 660 var ny i 2018. Foto: Jari Lallukka og Atle Knutsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer