Fire gode seksere

Disse rødvinene fra Malbec er både bløt og rund.

KJØLIG KLIMA: Forholdene ved foten av Andesfjellene, i Mendoza, gir kjøligere temperaturer og viner med mer nyanserte aromaer og bedre syrestruktur. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KJØLIG KLIMA: Forholdene ved foten av Andesfjellene, i Mendoza, gir kjøligere temperaturer og viner med mer nyanserte aromaer og bedre syrestruktur.
Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Malbec er en drue med lang historie som nylig har opplevd en liten renessanse.

Druen er tidligere mest kjent som en av blandingsdruene i Bordeaux og for sine mørke og rike viner i Cahors.

De seinere åra er det derimot dens rolle i Argentina som har satt druen på kartet internasjonalt.

Druen har også i Argentina en lang historie tilbake til 1868, men det er først de seinere åra med moderne vinifikasjon og satsing på kvalitet at druen har oppnådd internasjonalt ry.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer