Fire gode seksere

Disse rødvinene fra Malbec er både bløt og rund.

KJØLIG KLIMA: Forholdene ved foten av Andesfjellene, i Mendoza, gir kjøligere temperaturer og viner med mer nyanserte aromaer og bedre syrestruktur. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KJØLIG KLIMA: Forholdene ved foten av Andesfjellene, i Mendoza, gir kjøligere temperaturer og viner med mer nyanserte aromaer og bedre syrestruktur.
Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Malbec er en drue med lang historie som nylig har opplevd en liten renessanse.

Druen er tidligere mest kjent som en av blandingsdruene i Bordeaux og for sine mørke og rike viner i Cahors.

De seinere åra er det derimot dens rolle i Argentina som har satt druen på kartet internasjonalt.

Druen har også i Argentina en lang historie tilbake til 1868, men det er først de seinere åra med moderne vinifikasjon og satsing på kvalitet at druen har oppnådd internasjonalt ry.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer