Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fire gründere: Slik tjente vi vår første million

Lysten på penger, kampen for tilværelsen og en genuin interesse for eiendom. Fire grundere forteller om veien til den første millionen.

ENORM SUKSESS: Einar Øgrey Brandsdal sluttet på skolen og tjente sin første million allerede som 26-åring. I år ligger selskapet hans an til å passere 800 millioner kroner. I løpet av 2020 regner han med at de vil passere 1 milliard. Foto: Sondre Steen Holvik
ENORM SUKSESS: Einar Øgrey Brandsdal sluttet på skolen og tjente sin første million allerede som 26-åring. I år ligger selskapet hans an til å passere 800 millioner kroner. I løpet av 2020 regner han med at de vil passere 1 milliard. Foto: Sondre Steen Holvik Vis mer

- Jeg har innsett som voksen, at jeg var litt annerledes som ung.

Einar Øgrey Brandsdal var en av de som skjønte at netthandel kom til å bli det store, lenge før oss andre. Allerede for 20 år siden kjøpte han domenet, Netthandelen.no - nettstedet som skulle forandre livet hans.

- Jeg syntes det var magisk å løpe rundt og lete etter flasker eller andre ting jeg kunne tjene penger på. Jeg har alltid blitt drevet av penger. Det høres ikke bra ut, sier han og ler.

Fokuset på penger begynte tidlig. Som guttunge solgte Einar eikenøtter og jordbær – han pantet flasker eller jobbet hos sin bestefar – som var hans store forbilde. De to snakket et felles språk tidlig.

- Han var en flink fyr som startet med to tomme hender og prentet inn betydningen for oss å jobbe. Det beit nok jeg på ganske tidlig. Det bodde nok i meg allerede som barn, at jeg skulle starte for meg selv.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?