Gründer-livet

Fire gründere: Slik tjente vi vår første million

Lysten på penger, kampen for tilværelsen og en genuin interesse for eiendom. Fire grundere forteller om veien til den første millionen.

ENORM SUKSESS: Einar Øgrey Brandsdal sluttet på skolen og tjente sin første million allerede som 26-åring. I år ligger selskapet hans an til å passere 800 millioner kroner. I løpet av 2020 regner han med at de vil passere 1 milliard. Foto: Sondre Steen Holvik
ENORM SUKSESS: Einar Øgrey Brandsdal sluttet på skolen og tjente sin første million allerede som 26-åring. I år ligger selskapet hans an til å passere 800 millioner kroner. I løpet av 2020 regner han med at de vil passere 1 milliard. Foto: Sondre Steen Holvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har innsett som voksen, at jeg var litt annerledes som ung.

Einar Øgrey Brandsdal var en av de som skjønte at netthandel kom til å bli det store, lenge før oss andre. Allerede for 20 år siden kjøpte han domenet, Netthandelen.no - nettstedet som skulle forandre livet hans.

- Jeg syntes det var magisk å løpe rundt og lete etter flasker eller andre ting jeg kunne tjene penger på. Jeg har alltid blitt drevet av penger. Det høres ikke bra ut, sier han og ler.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer