EN REISE PÅ FØRSTE KLASSE: Mercedes-Benz S400 4Matic i duell mot Porsche Panamera Turbo S-E Hybrid. Reisen er uansett på første klasse, men spørsmålet du må stille deg er om du vil ha komfort eller sport. Alle foto: Jamieson Pothecary
EN REISE PÅ FØRSTE KLASSE: Mercedes-Benz S400 4Matic i duell mot Porsche Panamera Turbo S-E Hybrid. Reisen er uansett på første klasse, men spørsmålet du må stille deg er om du vil ha komfort eller sport. Alle foto: Jamieson PothecaryVis mer

Flaggskipet fra Mercedes og Porsche: Vi syntes valget var enkelt

Det oser uansett luksus fra første til siste kilometer. Men hvordan du vil komme deg fram, er det som skiller Mercedes-Benz S400 4Matic og Porsche Panamera Turbo S-E Hybrid.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

De er begge flaggskip og merkenes state of the art. Likevel er de nærmest så forskjellige som det er mulig å bli. Den ene satser sterkt på velbehag og komfortabel transport, den andre på opplevelse og sportslige kjøreegenskaper. Er det mulig å kåre en vinner i kampen mellom en staselig og fullspekket Mercedes-Benz S-klasse og en kjøreorientert toppversjon av Porsche Panamera?

Porsche Panamera Turbo S-E Hybrid

Du har akkurat tastet kode og klar. Nær 2,5 millioner raste brått ut av kontoen, og du har blitt eier av en Porsche Panamera Turbo S-E Hybrid. Vi åpner døren og setter oss inn. Førsteinntrykket er moderat. Jo da, den har en diger skjerm og flott skinninteriør, men vi skulle ønske noe mer i en toppmodell. Men kanskje det er akkurat dette Porsche- kunden vil ha?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn